De Renault Mascott van Rudi van Hees

Rudi van Hees stuurde me een paar mooie foto’s van zijn bijzondere Renault Mascott.

“Bij deze wat foto’s van onze unieke Renault Mascott 150 pk VERHUISWAGEN met 4 zijdeur en en stageplek om de eerste verdiepingen te bereiken. We zijn er enorm tevreden over na meer dan 50 jaren Mercedes Benz trouw te zijn geweest. Vorig jaar is de Mascott volledig gereviseerd in Malaga (España) voor de helft voor wat het hier zou kosten. Nu al 345.000km gelopen en voor het eerst is er een sleutel aan gekomen. Draait overigens op KENDALL OIL !!! Gaat super!”

Rudi: “Sinds februari 2018 zijn wij het eerste Internationaal Erkende Verhuisbedrijf in Nederland en de enige!
Gek he hoe klein we ook zijn! Voor mij echt een bekroning na 36 jaren Internationaal Verhuizen! Dit jaar bestaat Van Hees Verhuizingen 75 jaren. Ik ben in 1982 begonnen met een Hanomag F55ka uit 1972 (Mercedes 608) zonder stuurbekrachtiging naar de Costa Blanca.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *