Faun met Wumag hoogwerker is niet uniek

Faun onbekend/overig
Met zo’n kop zal ik geen gigantsiche bezoekersaantallen trekken… Maar het is wel waar. Toen ik in 2018 blogde over de Faun met Wumag hoogwerker opbouw van Eisele die ik in 2009 fotografeerde, dacht ik eigenlijk dat er maar één van gebouwd was. Maar onlangs kwam ik op het Ritchie terrein de hoogwerker uit deze blog tegen, wel het zelfde model en alles maar volgens mij toch een andere. Of de Spaanse eigenaar moet hem echt flink verbouwd hebben, maar dat denk ik niet. De machine is al verkocht door Iron Planet. De hoogwerker wordt aangedreven door een Mercedes-Benz OM904LA motor en kan tot 102,5 meter hoog komen met één mens in het bakje. De bandenmaat is 445/95R25.
Faun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overig

One Response

  1. Gregor Grootjans 21 juni 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *