De nieuwe DAF gespot door Reyer de Jong

DAF prototype
Reyer de Jong (chauffeur van de Van Appeldoorn MAN) kwam gisteren deze fieldtester tegen. Overduidelijk de nieuwe DAF die we tegenwoordig al wat vaker zien. Reyer: “De chauffeur mocht er niet veel over vertellen wel dat er nog een bij komt en die zou een nog hoger dak hebben. Veder zag ik dat de zijvakken groter zijn als voorheen en dat ze nu omhoog scharnieren.”
DAF prototype
De auto wordt ingezet door Van de Brug tanktransport uit Putten. Met alle zwarte al dan niet gepopnagelde camouflage is er natuurlijk nog weinig over te zeggen hoe de truck er uiteindelijk uit gaat zien. Ook de naam is nog speculeren. Hij staat als DAF FT XF geregistreerd bij de rdw, maar DAF mag zelf bepalen wat daar als typenaam komt te staan en die laten de nieuwe naam natuurlijk niet op zo’n knullige manier uitlekken. FT is overigens gewoon de codering die DAF gebruikt voor een Frontstuur Trekker. DAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototype

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *