De vierde ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

Volvo FL 2nd genDeze voormalige Veldhuizen Volvo FL 2nd gen werd door M.S. de Vries ingezet voor hun verhuizing van Bitgum naar Leeuwarden.

Volvo FH 4th genDe Volvo FH 4th gen met kenteken 74-BBT-3 was eerst van Benny Nauta, nu van Menger.
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 3rd genDe Volvo FH 3rd gen met kenteken 28-BBR-9 begon zijn leven bij Wagenborg (foto Hans Kramer), ging mee naar Lubbers en is anno 2020 van Pol Hoogeveen. Tip en foto Jaco de Mik: “Pol schijnt het autolaadkraanwerk van Lubbers overgenomen te hebben. Zo heeft de chauffeur die op deze wagen rijdt dus met één en dezelfde wagen bij drie verschillende werkgevers gereden. Een vrij uitzonderlijke situatie denk ik.”


Inzender die liever anoniem blijft: “Hier heb ik 2 eigen foto’s van de 92-BNT-9 alleen dan nog van Revesz. Dakairco is er bij Baan opgezet.”

Scania R450 (new)Garage Rinsma heeft haar Scania R450 (new) demotrekker met kenteken 62-BNS-2 verkocht aan HG.
Scania R450 (new)

Scania 112Marco Havers tipte de Scania 112 met kenteken BL-38-TP compleet met eigen foto’s. De truck begon zijn leven (waarschijnlijk, kan ook een ex demo zijn) bij Zandbergen, later ging hij over naar Mulder in Staphorst.Scania 112




De Scania R500 met kenteken 59-BDR-2 is voor Anton Timmerman geïmporteerd. Anton reed zelf op deze truck, de eerste in de toenmalige nieuwe kleuren. Anno 2020 is hij van …? Foto’s uit de Timmerman tijd van Erwin Visser.
Scania R500


Pierius van Solkema: “Ik stuur je foto’s van een Volvo FM die rijdt tegenwoordig bij ,, Zee van Hout en meer ” in Sneek voor eigen distributie werk compleet met meeneemheftruck.”

Volvo FE 1st genDeze Volvo FE 1st gen was eerst van gemeente Franekeradeel, toen deze gemeente fuseerde met onder ander Het Bildt en Menameradiel tot Waadhoeke ging hij uiteraard mee.
Volvo FE 1st gen

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 546 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Fabian Wolt 24 januari 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *