[video] VW Worker van binnen bekeken


In juni 2019 werd er bij Ritchie in Moerdijk een VW Worker geveild. Een Braziliaans model met 31 ton GVW, 310 pk en een Rossetti kipbak. Voor mij reden genoeg ‘even’ die kant op te gaan. Helaas ging de truck die vóór de Worker reed kapot, dus viel mijn zorgvuldig gekozen statiefstandpunt waar ik al een paar uur mee klaar zat volkomen in het water. Het filmpje is dus niet helemaal geworden wat ik wilde, de foto’s ben ik wel blij mee. ‘Leuk’ detail: als ik op de bestuurdersstoel zit, komt mijn hoofd tegen het dak van de cabine, die we in Europa van de eerste generatie VW LT kennen…
VW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW WorkerVW Worker

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *