Van Wieren uit het archief van Hans Kramer

Vlak nadat ik in 1997 begin met truckfoto’s te maken, pikte vriend en toenmalig dorpsgenoot (we waren beide Stiensers) Hans Kramer deze hobby ook op. Weer eens wat anders dan de jeugdvogelwacht! De jaren er na zouden we regelmatig samen op pad gaan, eerst op de fiets, later ook wel met de auto. Net als ik heeft Hans ook een flink deel van zijn foto’s op truckfan.nl staan. Zo nu en dan gaan we een duikje nemen in zijn archief. Vandaag kijken we naar de trucks van Van Wieren uit Emmeloord.

Scania R580Scania R580.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R480Scania R480.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Scania R480Scania R480.Scania R480Scania R480.Volvo FH16 2nd genVolvo FH16 2nd gen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *