De GINAF met eigen chassis is weer terug!


Nadat GINAF voor de X6 lange tijd puur nog op DAF chassis baseerde, is nu de eerste truck met eigen chassis weer gebouwd! Het gaat hier om een GINAF X6 4345 TSV 8×6 met een DAF MX 13 motor met 483pk, een handgeschakelde 16-versnellingsbak en een ZF VG 2700 verdeelbak. De mechanisch aangedreven vooras heeft, net als de (niet aangedreven) hefbare voorloopas een capaciteit van 14 ton. De twee aangedreven achterassen hebben een capaciteit van elk 16 ton. Tezamen met het GINAF chassisraam kent dit voertuig een technisch toelaatbaar GVW van 60 ton! Wettelijk is het GVW beperkt op 44.500 kg. Genoeg reserve dus!

Dit chassis is bestemd voor Veldhuis Klarenbeek b.v. en werd besteld door Bakker Bedrijfswagens. Het voertuig zal worden opgebouwd met een VDL Containersystemen BV haakarmsysteem door HSE Vaassen.

Met dank aan GINAF voor de foto’s en informatie.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *