Weidelco en Claes worden samen Foodpartners International

Iveco Daily
Weidelco Foodpartners, de Nederlandse groothandel met een totaalassortiment voor de foodbranche, en haar Belgische sectorgenoot Group Claes sluiten een strategisch partnership, met de ondersteuning van Sofindev.
Scania R580
Samen vormen ze de nieuwe groep ‘Foodpartners International’ en worden ze een leidende speler in de toelevering van benodigdheden voor de voedingssector in de Benelux.
Iveco Daily
Zowel de Nederlandse familie Rolf als de Belgische familie Claes zullen mee participeren in de nieuwe groep, en blijven ook verantwoordelijk voor deScania R580 dagelijkse leiding, samen met het management, van beide ondernemingen.
Scania P280
Met de ondersteuning en begeleiding van Sofindev bereiden beide bedrijven, Weidelco en Group Claes, zich voor om hun sterk groeitraject van de voorbije jaren voort te zetten. Dit partnership heeft als ambitie de positie van de nieuwe gecombineerde groep, als vooraanstaande groothandel naar de foodbranche in de Benelux regio, verder te versterken en de reeds ingezette internationale expansie buiten de Benelux nog te versnellen. Dit kan zowel organisch als via verdere fusies en overnames. De combinatie en samenwerking van beide bedrijven zal beide ondernemingen ook toelaten om hun klanten een nog breder en kwalitatiever aanbod en service aan te bieden en zal hun medewerkers nog meer kansen geven om zich te ontwikkelen, nationaal en internationaal.
Iveco Daily
De gecombineerde groep bedient met ruim 320 medewerkers meer dan 8.000 klanten over de hele Benelux, vanuit 6 locaties, in Nederland (Leeuwarden, Tilburg, Sittard en Zwolle) en België (Beringen en Wommelgem).
Iveco Daily
tekst: Sofindev (het moederbedrijf van de Claes Group)
Iveco Daily

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *