Renault C210 van binnen bekeken

Renault C-serie torpedoDeze Renault C210 torpedo 4×2 kipper uit 1989 is 21 februari 2019 nieuw binnen gekomen bij Kleyn Trucks. Meer informatie over de truck vind je hier op de Kleyn website. Er is van dit type Renault slechts één in Nederland verkocht, een 4×2 trekker met hoog dak aan een transportbedrijf in Utrecht. Martin van den Brink reed Dakar met de militaire evenknie van de C-serie torpedo, de Sherpa, maar die twee (de eerste is afgebrand, de tweede naar China gegaan) stonden op Tsjechisch kenteken, omdat ze door MKR gebouwd zijn. Van alle trucks die ik de afgelopen jaren binnen heb zien komen bij Kleyn Trucks is dit één van mijn absolute favorieten! Wat een schatje…Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *