MAN KAT meeting: expeditiecampers bij Truck Trial Emmen

Truck Trial is één van de mooiste sporten die er is, in mijn ogen. In Nederland wordt het helaas bijna niet gedaan, er zijn maar een paar wedstrijden geweest. De laatste was in juli 2010 op Geluidssportcentrum Pottendijk bij Emmen, naast de autocrossbaan. Om het feest daar nog groter te maken werd er ook een MAN KAT camper meeting, waar gelukkig ook andere grote offroadcampers welkom waren.
MAN KATMercedes-Benz G-klasseMAN KATMAN KATMAN KATMAN KATMAN KATMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMAN KATMAN KATMAN F8Magirus Deutz D-serie frontstuurUnimog 435Unimog 435MAN KATBremach TrekkingMercedes-Benz KurzhauberMAN KATMAN TGAMAN F90MAN KATMercedes-Benz NGMAN KAT

2 Comments

  1. Colin 13 januari 2023 Reply
    • Alex Miedema 14 januari 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *