De levens van de VS-14-KT

Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850Terberg F1850
De Terberg F1850 met kenteken VS-14-KT was altijd mijn favoriete truck bij De Vlas. Een paar jaar terug verdween het kenteken, en niet te lang geleden verdween hij helemaal. Ik was al helemaal sip, zo’n mooie truck en dan export of demontage… Maar! Ik had het gelukkig mis! Hij dook ineens weer op facebook op bij Louis van Panhuis, waar hij nu in het bedrijf rijdt. Louis, bedankt dat ik je foto’s mag gebruiken! Mocht iemand nog informatie hebben over deze truck vóór hij bij De Vlas kwam houd ik me natuurlijk van harte aanbevolen.

Arnold van Varik had nog een aanvulling op dit verhaal, hij wist (compleet met eigen foto) te vermelden dat de eerste eigenaar De Lek Beton uit Groot Ammers was.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 439 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Roy Kerkhof 11 april 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *