(de levens van) de ikbeneigenrijder showtruck

Scania G410
Om te laten zien wat je allemaal met een gebruikte vrachtwagen kunt doen, hebben we bij de Kleyn Group bovenstaande truck in ikbeneigenrijder.nl stijl uitgedost. Ik vind hem zelf erg geslaagd, maar dat is bevooroordeeld, ik heb tenslotte zelf meebeslist over deze truck. Hij zal op het Truckstar Festival in Assen en de BIGtruck Trophy in Asten te zien zijn. Als je je daar bij de truck inschrijft voor de eigenrijders-nieuwsbrief kun je direct kans maken op een leuke goodybag. Na de BIGtruck Trophy komt de truck in de verkoop, reserveren kan uiteraard eerder al. Gaan wij ondertussen nadenken over een eventuele volgende showtruck!

Disclaimer: dit is geen gesponsorde post, maar mijn uurloon in deze is wel door Kleyn betaald, ik ben medewerker van de Kleyn Group. Buiten dat is hier niet voor betaald en is dit een artikel op eigen initiatief.

2 Comments

  1. Niels Hondema 30 maart 2023 Reply
    • Alex Miedema 30 maart 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *