Iveco-Fiat 330-35 van binnen bekeken

Iveco-FIAT Turbo
Het gebeurt niet vaak dat er bij Kleyn een truck binnen komt die nóg ouder is dan ik ben. Maar dit is er toch echt één: gebouwd in april 1983, een maand dat mijn moeder met dikke buik rondliep. Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn eigen dikke buik even tussen de stoel en het stuur in te persen om deze bejaarde schoonheid van binnen te bekijken. Meer informatie (en binnenkort meer foto’s) kun je hier vinden. Het lijkt me overbodig te vertellen dat deze foto’s zijn genomen vóór de mannen van de poets-afdeling hem te pakken hebben gehad.
Iveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT TurboIveco-FIAT Turbo
Meer Iveco artikelen kun je hier vinden.

One Response

  1. Henk Limburg 5 augustus 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *