Rijk Haverlag mag met een Scania S590 aan de slag – Erwin Visser


Op negen september 2022 was het zover, Rijk Haverlag kreeg zijn nieuwe Scania S590 6×4 bij de Haan. Na 13 jaar mocht zijn vertrouwde Scania R500 de hoek in. Dit was de laatste auto in de oude vertrouwde Van Maanen kleuren. Later kwamen de egaal rode auto’s. Rond 18:00 begon het bij de Haan al gezellig druk te worden met vele bekende. Het leuke was dat mijn Oom er ook bij was vroeger ging ik (Erwin Visser, red.) veel met hem mee en ook in de Van Maanen tijd, het was dus een samenzijn van veel bekenden en heel gezellig. Rond 19:00 kwam de auto de dam oprijden en het is weer een mooie strakke De Haan auto geworden, gespecialiseerd voor het werk wat er mee gedaan gaat worden. De auto heeft weer een mooie Vlastuin opbouw en ook Scania Barneveld heeft hier aan hun bijdrage geleverd.
Dit is de derde auto die dit jaar geleverd is en nummer vier wordt momenteel aan gewerkt. Tevens komt er een jubileum aan.

Omdat de wedstrijd in Halsteren werd afgelast ben ik na de Hartenberg rit nog even in Nijkerk langsgegaan en heb even snel plaatjes mogen maken van de oude R500 en de S590 naast elkaar. Rijk bedankt voor je tijd en Firma de Haan voor weer een gezellig feestje.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *