Mack- en Speciaal Transportdag 2022

Vandaag, 2 oktober 2022, wordt de Mack- en Speciaal Transportdag weer georganiseerd door Willem Kuiper en zijn team, samen met Truckstar. Na een start in Abcoude, enkele decennia bij de veemarkthallen in Utrecht en een paar jaar naast de Amsterdam Arena, is er nu een nieuwe locatie voor het evenement: Vlasakkers, een militair terrein bij Soesterberg. Hier, naast het nationaal militair museum, is een mooi betonpad met een rondgang van dik twee kilometer. Langs dit pas zijn diverse ‘nissen’ met een eigen thema of bedrijf wat er staat. Persoonlijk vind ik dit een erg leuke opzet.

Vandaag kan ik er helaas niet bij zijn, gisteren was ik wel bij de opbouw. Normaal sta ik er om bekend dat ik ALLES op de foto zet, dat is er gisteren niet van gekomen, een flink deel van de foto’s is helaas ook niet goed genoeg voor publicatie. Bovendien zijn er vanochtend ook nodige voertuigen bij gekomen. Ben je nog in de mogelijkheid: ga er absoluut heen! De entree is gratis, parkeren moet je wel voor betalen, maar minder dan toen het evenement in Amsterdam was.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *