Michelle van der Woude-Yang is de nieuwe CEO van GINAF

GINAF X6
Het Veenendaalse truckmerk op LinkedIn:
GINAF E3123
“Met groot genoegen delen wij met u dat we per 1 september een nieuwe CEO verwelkomd hebben, die GINAF naar een emissieloze toekomst zal leiden.
GINAF X6 5150-CTFE
Ongetwijfeld is dit geen onbekende voor u. Michelle van der Woude-Yang is reeds vanaf 2018 aan GINAF verbonden; sinds 2019 in de rol van Sales Director – Zero Emission. Daarvoor heeft zij uitgebreide ervaring in diverse industrieën opgedaan, nadat ze haar MBA had behaald aan de Royal Roads University in Canada.
GINAF O6 4341 S-H
Michelle volgt Roeland van der Woude op. Wij danken hem hartelijk voor zijn doortastend leiderschap in de afgelopen jaren en wensen hem veel succes met zijn verdere carrière, die hij dichter bij zijn woonplaats wil voortzetten.
GINAF G4241
Michelle wordt onze eerste vrouwelijke CEO ooit en is daarmee een van de weinige vrouwelijke leiders in onze branche. Met haar vaardigheden, ondernemersmentaliteit en goede contacten in Azië heeft Michelle alles in huis om, als onze nieuwe CEO, GINAF een tijdperk van emissievrije innovatie in te leiden. Daarnaast zal GINAF zich natuurlijk ook blijven richten op de markt voor conventionele bouwvoertuigen, multi-assers en HydroAxle+ voertuigen. Ze kan daarbij voortborduren op de reputatie van GINAF op het gebied van innovatie en kwaliteit.”

GINAF X2222

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *