De grote kerstopstellingenblog van 2023

Dit jaar kon ik niet mijn vaste rondje kerstopstellingen door Noardwest-Fryslân doen. Dat ik alsnog bij twee bedrijven langs kwam waar het spul mooi stond voor de kerst was dan ook een onverwachte plezierige meevaller!
Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Volvo MeerdereMAN meerdereOnbekend meerdere (diverse merken)Scania meerdere
Toen ik even bij Wierda in Joure keek of er wat leuks stond (en dat stond er, zoals altijd, zie aanstaande oogstblog) was het natuurlijk een kleine moeite om even bij HdB Logistics te kijken. Ik viel met de neus in de boter.
Scania meerdere
Bij buurman Jacob Boonstra was ik te vroeg, maar de eerste twee trucks van het rijtje van vijf stonden wel al klaar.

Na een oproepje op facebook, instagram, twitter, LinkedIn en BlueSky stroomde mijn mailbox vol met foto’s van gastbloggers! Waarvoor uiteraard heel veel dank. Hier in omgekeerd chronologische volgorde van binnenkomst:

Bas Meijer: “Hierbij de kerstopstelling van Breedijk Transport.”


Niels de Boer: “Kerstopstelling de Vlas Transport.”


Tjitske van Lievenoogen en Fokke van den Akker: “De Line up fan 2023.”

Vincent Smit: “Duo Pak had het hek dicht. Kees Koopman had het hek ook dicht, maar had wel alles netjes op een rij. Breedijk had ook alles netjes staan en had er zelfs de poort voor open gelaten. VSDV had niet echt een Kerstopstelling, zo staat het vaker in het weekend. Jan Moeijeszwaar bewolkt en lichte regen.”


Coen van Diemen: “Hierbij een foto van onze kerstopstelling. Het is een beetje met een knipoog aangezien het ‘slechts’ 2 auto’s zijn.”


Marco van de Beek: “Kerstopstelling EJ Bos.”


Sytze Fennema: “Zag je bericht op holleboek. Bij deze een foto.”


Henri te Loo: “Hierbij onze kerstopstelling vanuit de nieuwe lokatie, waar we alweer 3 jaar zijn gevestigd…. Fijne feestdagen !!!”
David Slomp: “Hierbij weer de jaarlijkse opstelling van Van Triest Veevoeders. De eerste 2 foto’s zijn met toestemming van Henk Sieders gestuurd. De onderste is van mij zelf. Succes met je blog. Fijne dagen en een goed 2024!”Wilbert Dijkstra: “Kerstopstelling De Vries Hallum. Heb al vakantie maar was net op de zaak gezien ik wat vergeten was. Dan gelijk maar foto’s maken.”


Harry Beens: “Kerstopstelling Cotáp Zwolle.”

Dennis Cordes: “Ik zag je bericht op fb en de reacties eronder, het zou jammer zijn dat er dit jaar geen blog komt met kerst opstellingen. Laat ik nou gisteren met een aantal collega’s de auto’s bij ons netjes in de rij hebben gezet, voor wat foto’s. Helaas hadden we slecht weer.”
Jos vd Galiën: “Kerstopstelling 2023 Veenstra Fritom.”Jeroen Kwakernaak: “Hierbij de line up van Van Heugten transport.”De eersten zullen de laatsten zijn, Hanno Methorst: “Bij deze mijn eigen gemaakte foto’s van mijn eigen gemaakte kerstopstelling in Woudenberg.”

Update 29 december: er kwamen nog een paar binnen!


Johan Hoogendijk: “Leuk al die mooie kerstopstellingen. Hierbij die van Goudriaan.”


Tjitske van Lievenoogen: “Krystrychje”
Fred van Noort: “Zag al die mooie plaatjes en miste due van ons. We doen het inmiddels al voor het 5e jaar”

De kerstopstellingenartikelen van vorige jaren kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *