Op maat gemaakte Rondaan opleggers voor Bredenoord

Rondaan oplegger
In samenwerking met HSE heeft Rondaan uit Berlikum recentelijk 7 stuks Rondaan semi-diepladers geëngineerd en gebouwd voor Bredenoord Aggregaten. Rondaan heeft hierbij de klantwensen vertaald in een volledig eigen ontwerp, waarbij de uitgangspunten waren dat alle typen aggregaten van Bredenoord binnen de wettelijke eisen qua maatvoeringen en gewichten op deze semi-diepladers passen.
Rondaan oplegger
Daarnaast moest er de mogelijkheid zijn voor montage van een Palfinger PK42002-SH kraan, hydraulische lier en het accupakket waardoor het hydraulisch systeem emissieloos kan worden aangedreven. Om dit te realiseren is door Rondaan een 2-assige semi-dieplader ontwikkeld die is voorzien van o.a. Tridec hydraulische besturing i.c.m. fussee-assen, nabesturing met afstandsbediening, 1x uitschuifbaar is, voorzien van aluminium vloer en het Bredenoord vastzetsysteem.
Rondaan oplegger
Door HSE Vaassen worden de opleggers afgebouwd en voorzien van een Palfinger kraan, hydraulische lier en een accupakket.
Rondaan oplegger
Met dank aan Rondaan voor de informatie.
Rondaan oplegger

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *