MAN KATs met Empl opbouw voor het Midden-Oosten


Empl heeft 2 stuks identieke zware bergings- en trekvoertuigen EH/W 200 naar een van haar klanten in het Midden-Oosten afgeleverd, op Rheinmetall 44 M (HX2 41.545) 8×8 chassis, ook wel MAN KAT genoemd.

Op de hoofdarm zijn twee lieren van 20 ton gemonteerd. Bovendien beschikken de voertuigen over een zelfoprollende draad van 12 ton met trekkracht naar voren. De doorlopende opbergboxen van RVS zijn voorzien van deuren en kleppen, uittrekelementen, draaibare wanden, dubbele sleutelgatrails voor verstelbare opbergvakken en 180° uitklapbare opbergvakken.

Afsleepaccessoires zijn onder meer een bergingbril, sleepstang, katrollen, hefvorken, koppeling voor aanhanger, sluitingen, kettingen, oogadapters en nog veel meer. Voor de veiligheid is het Operator Safety System OSS met een visuele weergave van de rijveiligheid op het bedieningspaneel en een achteruitrijvideosysteem geïnstalleerd.

Foto’s en informatie Empl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *