Op bezoek bij Hagen in Weesp


Toen Martin Vonk en ondergetekende bij Hagen in Weesp waren, hebben we niet alleen de elektrische Sany op de foto gezet. De twee nieuwe Volvo FMX vijfassers moesten natuurlijk ook even poseren! En terwijl we bezig waren was er nog veel meer moois wat op de werf af en aan reed, reden genoeg voor nog een Hagen artikeltje dus! In het late voorjaar komt er waarschijnlijk nog een Almere-versie van dit artikel, want Hagen krijgt de komende tijd VEEL leuke nieuwe trucks afgeleverd!
Volvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genLiebherr kraanVolvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genIveco TrakkerLiebherr kraanMAN TGS 2nd genVolvo FMX 3rd genDAF XGVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genMercedes-Benz ArocsIveco TrakkerRAVO 560Liebherr kraan

2 Comments

  1. Henry 29 februari 2024 Reply
  2. Cliff van der Geugten 5 maart 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *