Twee DAF XG’s met traplift voor Albert Keijzer


Eind vorige week werden, na zes maanden van geduld, Wiecher Venema en Martin Tabor door Truckland blij gemaakt met een welverdiende nieuwe DAF. Beide mannen waren al een tijdje aan een nieuwe truck toe maar konden door hun fysieke beperking niet overweg met de hoge instap van de DAF XG. Op verzoek van Albert Keijzer heeft de firma AM products uit Velp de geautomatiseerde instap Liftmate aangepast, zodat deze ook in een DAF XG kan worden gebruikt. Daarnaast heeft het UWV voor werkgevers een gedeelte van de investering vergoed waardoor deze twee chauffeurs met plezier hun werk kunnen blijven doen. Veel veilige kilometers en werkplezier toegewenst!

Met dank aan Barry Vriend voor de foto’s en informatie.

8 Comments

  1. arjan van Veenendaal 4 maart 2024 Reply
  2. Henk 4 maart 2024 Reply
  3. Jan Jeuring 4 maart 2024 Reply
  4. Arjen Meus 5 maart 2024 Reply
  5. Arco den Dikken 5 maart 2024 Reply
  6. John Kattestaart 5 maart 2024 Reply
  7. Martin tabor 9 maart 2024 Reply
  8. Wim 23 maart 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *