Scania 530S voor Schimmel vervangt miljonair- Erwin Visser

Erwin Visser: “Van 1.250.000 naar 2 Cilinders meer. Ja dat zijn bekende teksten want daar had ik in het begin van het jaar ook al een blog over gemaakt. Maar ditmaal is het van een Volvo naar een Scania
Maar ditmaal van goede vrienden van me van Sebastiaan en Lina Schimmel van Schimmel Transport en Verhuur v.o.f . De in 2010 opgerichte v.o.f is begonnen met verhuur.
En later werd er een jong gebruikte Volvo Fh12 440 aangeschaft. Na deze jaren met plezier gereden te hebben kwam de huidige toen nieuwe Volvo Fh500 globetrotter Xl en kwam de huidige huisstijl met deze 2 auto’s ben ik zelf ook regelmatig mee geweest. In het afgelopen jaar werd er gekeken naar een vervanger voor de fh4 na meerdere offertes en slapeloze nachten is er dit maar voor een Scania 530S gekozen. Die door Scania Veenendaal opgebouwd is en de grill is gespoten door eVe Spuiten uit ede die hem een subtiele strakke look geven. Alle extra’s die nodig zijn voor de werkzaamheden zijn netjes weggewerkt zodat het bijna niet opvalt. In verhouding met de Volvo is dit een hele ingetogen strakke auto geworden.
Als deze het net zo goed gaat doen als de Volvo de afgelopen 9 jaar. Dan komen er vele plezierige kilometers aan. Maar eerst blijft de auto nog even op de dam staan om op 4 mei officieel natgemaakt te worden en te laten zien aan vrienden en bekenden uit de transportwereld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *