[video] Truckrun voor Harlinger Jackson – Jannette Van der Ploeg

Jannette Van der Ploeg: “Gisteren even op pad geweest om een verrassing voor Jackson vast te leggen. Hij werd afgelopen week alweer 5 jaar. Hij is gek op vrachtwagens. Vorig jaar werd hij al verrast met een vrachtwagen optocht en dit jaar werd het nog eventjes in het klein overgedaan. Hij is nl vaak ziek en bezoekt daardoor vaak het ziekenhuis en om hem een beetje op te beuren bedacht zijn moeder een plan dat genoemd werd het verdwenen pakketje. 😀.Een glimlach van oor tot oor kwam tevoorschijn toen de stoet vrachtwagens de straat in kwamen rijden. Daar doe je het voor. Onder luid getoeter trok de stoet naar de Willemskade bij de KNRM. De stoet werd alleen achtervolgd door een onverwachte gast….met blauwe zwaailichten. Gelukkig niks aan de hand. Geen boete 😀😀
Tekst, film en foto’s Jannette Van der Ploeg.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *