Zebra op Reis 9in8 dag 2: Teplice (CZ) – Zlín (CZ)

Vandaag, 21 juni 2024, weer flink gereisd. Tsjechië is toch elke keer weer groter dan ik denk. Gestart bij MKR, waar Mario Kress me uitgebreid zijn werkplaats liet zien. Daarna naar Technisch Museum Praag. Laatste keer dat ik in Praag was, was het 35 graden en niet leuk. Deze keer? Weer 35 graden… Ook in een cabrio niet leuk! Als laatste naar het oosten van Tsjechië gegaan, waar in Slušovice het hele weekend een LIAZ en Škoda truckmeeting is. Helaas was ik bij aankomst daar te moe om nog iets te kunnen, dus maar als de wiedeweerga in Zlín een hotel gezocht, en vanuit bad direct vroeg in de avond mijn bed in gedoken.

Bij Hotel Panorama in Teplice.Iets verderop in de stad een mooie DAF 400.

Onderweg naar MKR

Over mijn bezoek aan MKR komt uiteraard een eigen artikel, maar daar wacht ik even mee tot de foto’s van het bijzondere apparaat wat nu gebouwd wordt ook gepubliceerd mogen.Praag.

Het museum krijgt uiteraard een eigen artikel, de winnende Dakar truck ook!

Onderweg naar Slušovice.

Eerst blik op de LIAZ en Škoda truckmeeting.

Onderweg naar het hotel kwam ik deze schoonheid tegen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *