Artega

De leukste manier om een nieuw automerk te ontdekken is toch wel er één in het wild tegen te komen! 🙂 Zo kwam ik dinsdag in Nürburg bij Rent4Ring op de stoep onderstaande Artega tegen.


Uiteraard had ik het merk WEL moeten kennen, er was namelijk al lang en breed een topic van op BuzzyBee. De honden ter plekke waren er schijnbaar niet zo van onder de indruk, zo te zien heeft er één tegen de deur aan staan pissen?

Artega is een Duitse sportwagenfabrikant met twee modellen, de GT en de SE. Het overgrote deel van de onderdelen maakt Artega in eigen huis. Klanten kunnen de auto die ze bestellen tot in detail zelf samenstellen, ze worden handgebouwd helemaal naar de wensen van de klant.

One Response

  1. Tellervo 9 februari 2012 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *