Visbeen en Post-Kogeko gaan samen verder als Daily Logistics Group

Scania R520
Na 20 jaar succesvolle samenwerking in DailyFresh is de fusie van deze twee sterke familiebedrijven een logische stap om samen verder te groeien. Er is een stevig fundament voor deze fusie die plaats vindt op basis van gelijkwaardigheid. Dit betekent dat de familiewaarden en de toekomstbestendigheid gewaarborgd blijven.
DAF 95
De activiteiten van Post-Kogeko en Visbeen vullen elkaar goed aan. Samen realiseren zij synergieën in de markten en in de operatie. Onder de nieuwe bedrijfsnaam Daily Logistics Group behouden en versterken ze hun lang bestaande en sterke labels; Visbeen, Post-Kogeko en DailyFresh Logistics. Met deze drie labels verzorgen ze nationale en internationale distributie, wegtransport van trailers en containers, multimodaal en short sea vervoer. De Daily Logistics Group continueert de ontwikkeling van kwalitatieve oplossingen voor multimodaal transport van verse, gekoelde en bevroren producten.
DAF XF Euro 6
Klant blijft centraal staan
Joost Visbeen, nieuw aangestelde CEO van Daily Logistics Group: “Dit is een belangrijke stap in de samenwerking van Visbeen en Post-Kogeko om continuïteit en groei te stimuleren en efficiëntie te vergroten. Door onze krachten te bundelen, bieden we onze klanten in de verschillende markten een breder aanbod, snellere informatie en betere service. Vanuit onze gezamenlijke kracht “Samen, Schoner, Slimmer” ook met het oog op de Brexit. We vervullen een regisserende rol in de keten, waarbij het ontzorgen van klanten voor ons centraal blijft staan”.
MAN F90
Verhogen productiviteit en efficiëntie
“Onze gezamenlijke 150 jaar ervaring en gecombineerde kennis van multimodaal transport stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze slagkracht te vergroten. De schaalvergroting biedt mogelijkheden om onze routes, processen en systemen efficiënter in te richten. Door de fusie bieden we een breder en diverser werkpakket voor chauffeurs, zowel geografisch als ook in type werkzaamheden. In een krappe arbeidsmarkt zijn we daardoor een aantrekkelijke werkgever”, aldus CFO Harald Lourens.
DAF A1600
Nieuwe directie
De nieuwe directie van Daily Logistics Group bestaat ​​uit Joost Visbeen als CEO, en Harald Lourens als CFO. Ook treden Nicole Visbeen en Marcus Post toe tot het Management Team. De huidige directeur-grootaandeelhouders van Post-Kogeko en Visbeen, respectievelijk Dirk Post en Adrie Visbeen trekken zich terug uit de dagelijkse leiding.
Volvo FM 3rd gen
Over Visbeen
Visbeen Transport Groep opgericht in 1925, is een gerenommeerde multimodale transporteur van hoofdzakelijk temperatuur gecontroleerde voedingsmiddelen. Met bevroren groupage service en full-load services zijn ze actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Scandinavië. De vloot bestaat uit 100 trekkers en 475 trailers en containers. Het bedrijf heeft 70 kantoormedewerkers en 125 chauffeurs en is gevestigd in Nieuwe Tonge, Nederland. 
DAF XF105
Over Post-Kogeko
Post-Kogeko, opgericht in 1979, is een allround logistieke dienstverlener met veertig jaar ervaring in geconditioneerde voedsellogistiek. Verantwoordelijk voor distributie, trailer transport, diepvriesgoederen logistiek en containervervoer hebben ze twee kantoren en een cross-dock faciliteit in Nederland. De vloot bestaat uit 170 trekkers en 250 trailers. Het bedrijf heeft 60 kantoormedewerkers en 250 chauffeurs en is gevestigd in Maasdijk, Nederland.
MAN TGX 2nd gen
Over DailyFresh Logistics
Visbeen en Post-Kogeko werken als partners samen in DailyFresh Logistics, dat in 1998 werd opgericht voor de groepage van groente- en fruittransporten naar het Verenigd Koninkrijk. DailyFresh beschikt over cross-docking faciliteiten in Hoek van Holland en levert dagelijks producten uit aan een groot aantal klanten in het Verenigd Koninkrijk en Republiek Ierland. Het bedrijf heeft 35 medewerkers.
Scania R380

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *