Melissa Drost wint BuzzyBee premie bij autocross Hallum

Na het aflassen van de crosses van Hallum in 2010 en 2011 ging het dit jaar wel door. Dat was meteen de gelegenheid om de allereerste BuzzyBee premie uit te reiken. Deze premie van €20 werd beschikbaar gesteld voor de bestuurder van de ‘lelijkste’ deelnemende crossauto. Waarbij natuurlijk in acht moest worden genomen dat op BuzzyBee lelijk soms mooi is, en mooi lelijk! De factoren die meespeelden bij de beoordeling waren voertuigkeus, beschildering van en beschadigingen aan het voertuig. Na lang beraad werd beslist dat de prijs dit jaar werd toegekend aan Melissa Drost, startnummer 31 uit de FAC 1600 klasse. We hebben voor haar voertuig gekozen omdat ze met haar Opel Corsa goed opviel in het veld dat verder vooral uit Volkswagen Golf en Scirocco en Opel Astra en Kadett bestond, bovendien liet ze haar vrouwelijkheid goed zien met het kleurenschema van de auto.

De persoon die de BuzzyBee premie NET niet heeft gewonnen is 342 uit de rodeo klasse, Roelof Spiekhout, met zijn roestige Volvo stationwagon. Eervolle vermeldingen zijn er ook voor Rodeo 191 (Arjen Visser), FAC 12 (Jacob Fopma) en FAC 40 (Ysbrand Haagsma). Een volledig verslag van de cross in Hallum kunt u in de Autocross-sectie op BuzzyBee vinden.

Melissa, gefeliciteerd met deze premie!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *