Mijn artcar: Diesletje

De afgelopen dagen heb ik jullie mijn Lada’s laten zien, nu is het de beurt aan de auto waar ik nu in rijd. Dit is een Citroën ZX met het beroemde 1.9 PSA diesel motorblok. Toen ik haar kocht was ze wit, maar wit staat me niet. Dus ik heb een kunstenares gezocht die haar wilde beschilderen, en vond die in de persoon van Aisha. Vorig jaar oktober heeft ze mijn auto beschilderd, geheel op mij afgestemd! Alleen voor de motorkap was toen geen tijd. Dus toen ik onlangs gratis aan een Citroën ZX motorkap kon komen via een vriendin heb ik tijdelijk die motorkap op mijn auto geschroefd (en bestickerd, ik wil wel graag opvallen natuurlijk 😉 ), en de oorspronkelijke motorkap naar Aisha gebracht. Zij heeft er een Green Man op geschilderd. Afgelopen vrijdag heb ik de motorkap weer opgehaald, en hebben we hem meteen weer op de auto geschroefd. Hierbij het eindresultaat. (alhoewel ze in het voorjaar bijgewerkt word 🙂 ) Ik vind het HEEL ERG mooi geworden persoonlijk! Snap ook niet dat zo weinig mensen hun auto (laten) beschilderen of bestickeren, maar in de kleur blijven rijden waarin ze hem kopen. Vrachtwagens en bestelbusjes staan toch ook vaak in mooie kleuren? Waarom wel je bedrijfswagen mooi maken, maar zelf in iets saais blijven rijden? Maar goed, hier de foto’s!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *