Een lijk van een grasmaaier

Een tijdje terug is Marrum Mechanisatie failliet gegaan. Na de faillisementsveiling door Troostwijk was er afgelopen dinsdag voor de kopers de mogelijkheid hun aangeschafte spulletjes op te halen. Daar moest ik natuurlijk even kijken, vrachtwagens die met tractoren beladen zijn vind ik altijd leuk om op de foto te zetten. Maar de meest opvallende combinatie was toch wel het onderstaande Mercedes-Benz Sprinter busje van een Pool. Deze had vroeger (of nog steeds??) dienst gedaan als lijjkwagen, te zien aan de mooie gordijntjes en leren binnenbekleding… En nu werd er een grasmaaier in geladen!


De hele reeks met foto’s die ik dinsdag in Marrum heb gemaakt bekijken? Dan even hier klikken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *