Post!

Meestal houd ik niet zo van de post. Het zijn vooral papieren spam en rekeningen die hij brengt, nietwaar? Maar vandaag louter leuke dingen in de post! Eerste poststuk was een kerstkaart, altijd leuk, ook al verstuur ik ze dit jaar zelf niet. Tweede was ik blij verrast mee. Een paar dagen terug postte Nijwa (overigens één van de sponsoren van de Eindejaarsquiz op BuzzyBee, wel meedoen he?) op haar facebookpage de inhoud van haar tijdschrift “de schakel”. Daar reageerde ik voor de grap op met “klinkt goed, stuur maar op”. De schakel lag nu dus op mijn deurmat, leuk! Zo even lezen.

En het derde poststuk was een dikke envelop, met daarin de CD “Daughter of a Gypsy” van Lachlan. Ik heb van heel die band voor zover ik weet nog nooit een noot gehoord, maar het artwork van de CD is gedaan door Aisha, die ook mijn auto heeft beschilderd! De CD komt dus in de auto te liggen, ondanks dat ik daar geen CD speler in heb. 😛

Oh, trouwens… Een gelukkig kerstfeest voor alle lezers van mijn blog die het vieren 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *