Autobedrijf Minnema – Froubuurt

Vandaag was ik bij autobedrijf Minnema om wat foto’s te maken. Allereerst van het opladen van de oldtimer stockcar, welke komend weekend op de autocrossbeurs in Veenwouden te zien zal zijn. Deze stockcar heeft het onderstel en de V8 motor van een Amerikaanse wagen en de bovenkant van een Fiat 500.

Het hoofdoel was foto’s maken van de Mercedes-Benz 1622 met HIAB kraan. Na anderhalf jaar binnen stilstaan startte hij direct toen hij naar buiten gereden werd voor de foto’s. Voor wie interesse heeft, hij staat te koop.

Maar er is nog meer te zien, een aantal dingen die je verwacht bij een dorpsgarage dat een familiebedrijf is van een autocrossende familie ­čśë

Opel Commodore


Peugeot 205 bestel


IFA F9

2 Comments

  1. foppe 8 maart 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *