Nieuwe Volvo FH voor Stoel Transport

Stoel Transport gevestigd in Kampen, heeft in het wagenpark een nieuwe Volvo FH 460 Globetrotter in gebruik genomen. Het is voor Stoel Transport de eerste Volvo FH met Euro 6. Volvo Trucks-dealer Nijwa Zwolle leverde de truck.

Gert van Dijk is directeur/eigenaar van Stoel Transport, dat zich al sinds 1889 bezig houdt met transport in binnen- en buitenland. “Deze nieuwe Volvo FH is de eerste Volvo met Euro 6 motor, die beschikbaar kwam. Voor ons is het vervanging, maar ook een ideale gelegenheid om de nieuwste technologie binnen ons wagenpark te halen. Het is een prachtige truck van een geweldig merk.” Met de nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 komt het totaal aantal Volvo’s in het wagenpark van Stoel op acht. Alle trucks zijn in onderhoud bij Nijwa. Gert van Dijk: “Een superdealer.”

Stoel Transport is gespecialiseerd in het transport van een enkele pallet tot volle wagenladingen in zowel binnen als buitenland en heeft de beschikking over een modern warehouse met ruim 5.000 palletplaatsen, waarvandaan dagelijks verzendingen plaatsvinden. Gert van Dijk: “We hanteren binnen ons bedrijf korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen en geen bestemming voor ons te ver is. We kunnen op zeer korte termijn alle vervoer regelen en hoeven eigenlijk nooit ‘nee’ te verkopen aan de klant.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *