JP. Vis & Zn. vertrouwt op 5.000 Scania paardenkrachten

JP. Vis & Zn is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1932 en is gehuisvest in Kwintsheul (Westland). Onlangs is het laatste voertuig uit een serie van tien nieuwe Scania V8 voertuigen in gebruik genomen. Totaal acht nieuwe Scania R 500 trekkers en twee R 500 bakwagens. Het wagenpark van JP. Vis bestaat voor het merendeel uit Scania’s en geeft daarmee de voorliefde voor de sterke, betrouwbare en brandstofefficiënte Scania motor aan. De voertuigen zijn tot in de puntjes afgewerkt door Scania en gespoten door autospuiterij Aad van der Meer in Naaldwijk, uiteraard in de vertrouwde Vis-kleuren.

De voertuigen zijn optimaal gespecificeerd voor het geconditioneerde vervoer. Daarnaast is uiteraard ook rekening gehouden met de wensen van de chauffeur zodat het werk onder comfortabele omstandigheden kan worden uitgevoerd. De voertuigen zijn ”King of the Road” uitvoeringen wat de luxueuze uitstraling van zowel het interieur als het exterieur verfraait.

JP. Vis & Zn. is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer, met name groente, fruit, bloemen en planten vanuit Nederland en België naar diverse bestemmingen in Zweden. Het wagenpark van Vis bestaat uit 50 eigen voertuigen en 30 vaste charters, allen volledig uitgerust voor geconditioneerd vervoer. De vaste partners rijden over het algemeen vast met opleggers van JP. Vis. De Scania-onderdelen vanuit Sodertalje Zweden naar de productiefabriek van Scania in Zwolle maakt deel uit van de dagelijkse retourvrachten voor JP. Vis. Dit vervoer wordt door JP. Vis voor Scania al meer dan 35 jaar geregeld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *