Een Rus in Burkina Faso

Gister is ‘mijn’ Lada Niva opgehaald door Dick van der Meer. De Niva was altijd mijn droomauto, ik heb er jaren van genoten, maar nu stond ze al ruim een jaar stil met lekke koppakking, ik heb geen budget de Niva zelf op te knappen, dus moest op zoek naar een baasje die er wel goed voor zou kunnen zorgen. Bij toeval raakte ik in gesprek met Dick over terreinwagens, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij haar gister dus opgehaald heeft. Op de oprijwagen is ze naar Leiderdorp gegaan, waar ze over twee weken weer zelf rijdend weg gaat. Dan worden er een paar ritten gereden om de auto te testen en leren kennen, waarna de Niva in januari langs de Afrikaanse westkust naar Ouagadougou in Burkina Faso gaat. Als alles goed gaat blijft ze daar achter om iemand daar te ondersteunen met ontwikkelingswerk. Wie weet zet ik de Niva ooit nog wel eens op de foto daar in donker Afrika ­čśë

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *