Met Schumacher op kruistocht

Eerst vermoord je de joden in je eigen regio en vervolgens ga je een roteind van huis met als doel moslims om te brengen, maar zijn het vooral je eigen soldaten die sterven. Klinkt bekend? Helaas hebben we niets van de geschiedenis geleerd, deze fout hebben we (de west-europeanen) een kleine duizend jaar terug ook al gemaakt, met de kruistochten. Destijds was het heel gewoon om iedereen die niet katholiek was maar gewoon om te brengen.

Nee, je zit niet ineens op een religieuze geschiedenisblog, er is een goede reden dat ik hier over begin. Op initiatief van Herpa heeft Schumacher namelijk een truck met als thema “Die Kreuzzüge”, een bont beschilderde Mercedes-Benz Actros MP3 met Lamberet koeloplegger.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *