Voercentrum failliet

Gister is bekend geworden dat het Voercentrum failliet is gegaan. De tractor met ladewagen zijn eigendom van mechanisatiebedrijf Meinderts, die heeft de kar te koop gezet maar blijft de combinatie voorlopig nog verhuren zodat de boeren bevoorraad kunnen blijven worden met voer.

De andere combinatie voor het Voercentrum, de Scania met DRACO oplegger en Schuitemaker opbouw, is bij de storm enkele weken terug beschadigd geraakt, en staat nu voor reparatie binnen. Die Scania vind wel weer een nieuwe eigenaar, maar wie zou er belang hebben bij de gigantische oplegger? Combinatie is overigens eigendom van een leasebedrijf.

Edit 30 november: de trailer staat nu bij Scania dealer Rinsma achter.

3 Comments

  1. Huibert Tukker 28 november 2013 Reply
    • admin 28 november 2013 Reply
  2. Huibert Tukker 28 november 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *