Race2Recovery

Ieder team dat aan Dakar meedoet heeft een verhaal, maar het verhaal van Race2Recovery is wel heel bijzonder. Zoals de meesten van jullie wel bij Top Gear gezien zullen hebben bestaat dit team uit Britse oorlogsveteranen, waarvan de meeste ledematen missen als gevolg van het uitoefenen van hun beroep in den vreemde. Hoofdsponsor van het team is Land Rover, de logische keus voor de rally-auto’s is dus Bowler, dat tegenwoordig eigendom van LaRo is. Eén van de twee rallywagens kwam aan sleeptouw van een van de servicetrucks binnen bij het inschepen in Le Havre en werd ter plekke gerepareerd. De voertuigen bij het team zijn dit jaar twee Bowlers, een Renault Kerax, een MAN voormalige legertruck en twee Land Rover Discovery assistentievoertuigen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *