Maxxis SuperB Dakar team ook in 2014 weer met grote namen.

Na de 100% finish in de Dakar van 2013 aast het Maxxis Dakar team, vroeger nog GoKoBra, natuurlijk weer op een goed resultaat. Grote smaakmaker is natuurlijk Tim Coronel in zijn buggy. Kees Koolen probeert als eerste deelnemer ooit in alle disciplines te finishen en neemt daarvoor plaats achter het stuur van de Ginaf racetruck, die tevens snelle service is. Jurgen van den Goorbergh en Gijsbert van Uden vergezellen hem in de cabine. Robert van Pelt junior, vorig jaar nog de jongste Dakar deelnemer ooit gaat dit jaar voor het kistklassement. Hij heeft dus geen service-ondersteuning van het team, maar wordt op het gebied van sponsoring en PR wel ondersteund. Twee mannen die echt voor de overwinning in hun klasse kunnen gaan zijn Sebastian Husseini en Mohamed Abbuisa, maar voor die klasse is in Nederland helaas niet zo veel aandacht. Wellicht verandert dat na een mooie overwinning? Er was een tijd dat het bijna niemand hier wat interesseerde dat er ook nog trucks meereden.. Verder is er natuurlijk nog het serviceteam, Han Kuiper, Niels Beck en Ed Hijstek bemannen de Ginaf 6×6 terwijl Gerben Vruggink en Ronald Wentink als monteurs in een Dodge meerijden. Heren, allemaal heel veel succes toegewenst! Let them eat your dust! ­čśëDe Unimog van Offringa was vorig jaar nog de snelle service, die rijdt dit jaar niet meer mee.


Leuk detail!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *