Opvallende veranderingen bij Dakar Team Holland

Op het laatste moment toch nog onverwacht Dakar nieuws: Marcel Schoo gaat de Dakar niet rijden! Door medische omstandigheden kan hij er helaas niet bij zijn. Gelukkig gaat de rally voor de rest van het team wel door, Marcel zijn plekje word ingenomen door Pièrre Blom Blom, die als monteur mee zou gaan. Jeffrey Schoo, de zoon van Marcel, is onlangs 18 geworden, hij zal wellicht als jongste Dakar deelnemer op zijn beurt weer op Pièrre Blom zijn stoel plaats nemen, in plaats van in de perswagen van het team. Ook in de servicetruck wisseling van de wacht: Jaap de Wit heeft afgezegd wegens zakelijke omstandigheden, zijn plek wordt ingenomen door Marcel Raijmakers, docent automotive bij Fontys, het wordt zijn Dakar-debuut. Een behoorlijk ander team dan vorig jaar dus! Coen Bakkenes en Pier Stuursma, die vorig jaar Pierre Blom nog vergezelden in de servicetruck, zijn er ook niet meer bij, en Tom van Herpen, zoon van navigator Michel van Herpen, was vorig jaar al teamlid vanuit Nederland (onder andere website verzorgen), hem vinden we in 2014 terug in de pers-Audi.
De Rally Raid UK Desert Warrior waar Marcel Schoo en Roelof Koning in 2007 mee deelnamen.


Pièrre Blom


De 2009-Ginaf

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *