Nieuwe Volvo FH Classic voor Klaas de Boer

Vandaag is de nieuwe Volvo FH aan Klaas de Boer gereed gekomen. Het ontwerp is uiteraard door Klaas zijn zoon Erik de Boer gedaan, die voor het eerst ook met airbrush heeft geëxperimenteerd op de hoekschildjes. Ik denk dat de gevestigde artiesten zich zorgen mogen gaan maken als ik heel eerlijk ben. Het overige spuitwerk is door Rondaan uit Berlikum gedaan, de truck is afgeleverd door Volvo dealer M.S. de Vries uit Beetgum. Toen ik foto’s van de truck maakte, een paar weken terug, was de truck nog niet af, veel dank aan Hendry de Boer (inderdaad, een andere zoon van Klaas) voor het ter beschikking stellen van de laatste twee foto’s uit deze blog.


2 Comments

  1. toon 4 januari 2014 Reply
  2. Risselada Int Transport Wijchen 5 januari 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *