Nieuwe Volvo FH 540 Euro 6 voor Verkley Transport

Verkley Transport uit Bodegraven staat bekend om zijn prachtige materieel. Met een nieuwe Volvo FH 540 6×2 Euro 6 voegt Gerard Verkley er een nieuw hoofdstuk aan toe. Want het resultaat van al het denkwerk is een schitterende trekker, opnieuw geleverd door Van Dijk Woerden.

Gerard Verkley: “Ik wil graag up-to-date blijven met het materieel. Dat betekent dat je moet blijven investeren. Zeker ook omdat we onze werkzaamheden wat verbreed hebben met meer koeltransporten richting Scandinavië.” Verkley Transport heeft gekozen voor een Volvo FH Globetrotter XL met een motorvermogen van 540 pk. Om de aslast beter te verdelen en multifunctioneel te zijn voor alle typen transport die Verkley uitvoert, is de truck uitgerust met een 6×2 asconfiguratie. In eerste instantie zal de nieuwe Volvo FH worden ingezet op Scandinavië.

Voor het nieuwe model is er veel nagedacht over het spuitwerk. “Daar zijn we echt mee bezig geweest. Het ontwerp en de belijning zijn prachtig, maar zo verschillend van de ‘oude’ Volvo FH. Maar het moet gezegd, het resultaat mag er zijn. Van Dijk heeft een topprestatie geleverd: prachtig opgebouwd en netjes afgeleverd. Net als Rutges Reclame en Design uit Montfoort, die prachtig spuitwerk hebben geleverd. Zowel technisch als qua uiterlijk kunnen we er weer vele jaren mee vooruit. Niet voor niets is de spreuk voor deze truck: ‘Once and for All’.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *