De oogst van 21-2-2014

Vandaag op pad geweest in de bleke winterzon. Niet zo veel foto’s gemaakt, dit licht ligt me niet zo. Maar ik deel het toch maar weer, jullie zijn niet verplicht te kijken natuurlijk. ­čśë Momenteel tik ik sowieso wat minder blogs, ik ben erg druk met iets anders, maar daarover later veel meer.


Combex heeft veel mooi nieuw spul.


Jaap Bleeker on the roadNog een foto van gister, toen regende het een beetje… De Hardi Alpha Evo 4100 kennen we natuurlijk nog van twee weken terug.


Hij is verstoppertje aan het spelen.


Een Iveco kun je ook prima pimpen.


In het kader van de legeroefening die hier momenteel in de regio is.


Bij Vrieswijk wilde ik de nieuwe FH op de foto zetten, maar ik was te vroeg.


Lief kippertje.


Tot slot nog een stemadvies van mijn kant voor mijn gemeente- en provincie-genoten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *