Loprais en Buggyra openen samen de jacht op Kamaz en De Rooy


Tatra Jamal

Vandaag heeft Buggyra op haar site bekend gemaakt dat ze met het team van Loprais samen gaan werken in Dakar 2015, in een poging om de hegemonie van de Kamaz-rijders en mannen van De Rooy te doorbreken. Een logische stap, beide teams rijden immers al met Tatra. In dit team komen de drie meest succesvolle Dakar-courerus van dit moment samen: Ales Loprais, Martin Kolomy en Jaroslava Valtra. De teams van Buggyra en Loprais doen gezamenlijk de ontwikkeling. De teams houden wel elk hun eigen identiteit. Zowel Kolomy als Loparis hebben afgelopen Dakar laten zien voorin mee te kunnen rijden, maar nu willen ze meer dan hoog scoren in het dagklassement. Men wil op zijn minst een top 3 plek in het eindklassement, maar eigenlijk is de overwinning het enige doel. “De persoon op de tweede plaats is de beste verliezer”, aldus het team.

Tatra T815

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *