Scania G 410 vierasser met haakarm bij Krommenhoek Metals

Metaalrecycling Krommenhoek Metals in Rotterdam heeft het wagenpark recentelijk uitgebreid met een fraaie Scania G 410 LB8x2/4. Het voertuig wordt ingezet voor het plaatsen en wisselen van schrootcontainers. Met het 27 tons triple chassis, gestuurde voorloopas en dubbellucht sleepas is het een imposant en wendbaar voertuig, dat afgeleverd is door de Scania vestiging in Hoogvliet.

Scania G410

Krommenhoek heeft gekozen voor de Scania CG16 cabine, die ruimte voor de chauffeur combineert met zeer compacte opbouwmogelijkheden. De keuze voor Scania is verder gebaseerd op het hoge laadvermogen op het triple chassis, de wendbaarheid dankzij de gestuurde assen en de alom bewezen zuinigheid van de 410 pk Euro 6 motor. Deze tweede generatie Euro 6 motor ontving onlangs de Green Award 2014 in Duitsland met ruime afstand op de nummer twee. Ook in de dagelijkse praktijk van Nederlandse transporteurs presteert deze SCR-only motor zeer goed. Het VDL haakarmsysteem is geleverd door Bevako uit Delfgauw.

De aanschaf van de nieuwe Scania past uitstekend in de ambitie van Krommenhoek Metals voor de komende jaren. De Euro 6 norm sluit goed aan bij de duurzame bedrijfsvoering van Krommenhoek. Met het triple chassis is het voertuig zeer geschikt voor het transporteren van zware schrootcontainers. Vanzelfsprekend is de vrachtwagen vormgegeven in de strakke huisstijl van Krommenhoek wat bijdraagt aan de gewenste professionele en uniforme uitstraling.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *