Uit de oude doos van Jaco Terlouw

Vandaag (23 april 2014) heeft xrayjaco, oftewel Jaco Terlouw, een hele serie prachtige foto’s op truckfan.nl gezet. Het gaat hier om foto’s van eind jaren ’80. Dat waren de hoogtijdagen van het truckracen, van ‘Dakar‘ en in mijn persoonlijke opinie van het Nederlands wegtransport. Een paar van de toppers plaats ik in deze blog, wie de rest wil zien kan doorklikken naar truckfan.nl. Wees echter niet verbaasd als je denkt ‘even te kijken’, en er onbedoeld een paar uur blijft hangen.


Dit is echt maar een hele kleine selectie van de foto’s die gister op truckfan geplaatst zijn… En Jaco heeft al toegezegd nog veel meer negatieven te hebben en te gaan plaatsen! Ik ben heel benieuwd wat daar weer tussen zit.

2 Comments

  1. Tom Megens 23 april 2014 Reply
    • admin 24 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *