Caspar de Cordoba

Vorig jaar hebben mijn vriendin en ik een Seat Cordoba gekocht. Het afgelopen jaar heeft hij ons maar weinig problemen gegeven, alleen een bergingsactie in Duitsland, en 6 mei is ze zowaar door de APK gekomen. De wetenschap dat de auto nog minstens een jaar blijft inspireerde Hanna om de bestuurdersdeur onder handen te nemen, ikzelf rommel ook nog steeds door met ‘versieringen’.


Op deze manier heb je nooit meer ruzie in de auto, ideaal!

Het voorlopige eindresultaat:

De meeste mensen zullen dit wel verschrikkelijk vinden, ik persoonlijk ben een groot voorstander van personalisatie van een auto. Grijze muizen zijn er al genoeg. Bovendien zijn wij voor de Cordoba waarschijnlijk toch het eindstation, zodat we ons over inruilen niet druk hoeven maken. EĆ©n van de redenen dat we de auto mooi goedkoop konden krijgen is omdat de lak goed gaar is en de auto vol met krassen zit.

2 Comments

  1. Rick_Blaine 14 mei 2014 Reply
  2. tanisha 14 mei 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *