Truckrun Tukker-Truckers 2014

Gister was de truckrun van de Tukker Truckers. Normaal bij een truckrun zie ik vooral trucks die ik al ken, en sta ik ergens langs de route. Dat was dit keer totaal anders. Door Wim Groteboer van Truck Racing Team Twente was ik gevraagd foto’s te maken van zijn racetruck. Deze dag heb ik er voor gekozen Wim en zijn gezin/raceteam (de scheidslijn tussen die twee is vaak wat dun) te volgen, waardoor het ineens een heel ander ervaring werd, maar zeker niet minder leuk! De hele dag ben ik rond De Grolsch Veste (het FC Twente stadion) in Enschede gebleven, maar dat heeft me niet belet toch alle trucks op de foto te zetten. In de loop van komende dagen komen die allemaal op truckfan.nl te staan.
Er waren er meer die foto’s maakten.


Slim weggestopte blauwe knipperlampjes onder de grille.


Jurgen vond het erg jammer dat de rit voorbij was.


Supporters van het Nederlands elftal.

4 Comments

  1. Coen 25 mei 2014 Reply
  2. Jeroen 25 mei 2014 Reply
  3. Tom Megens 25 mei 2014 Reply
    • Alfred S 28 mei 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *