Ingezonden brieven deel 3

Binnenkort volgen er weer wat ‘specials’ met ingezonden foto’s, zo staan er onder andere een vakantie in Polen, de Zwarte Cross, een verhaal over een bijzondere Deens-Nederlandse truck en een Ford evenement in de buffer klaar. Maar tussendoor krijg ik ook nog steeds kleinere porties foto’s toegestuurd.

Eddie Miedema (geen familie) is cameraman, onder meer in opdracht voor Promotion Truckracing Holland. De afgelopen tijd had hij een andere klus, namelijk DJ’s filmen op Ibiza. Een verschrikkelijke rotbaan natuurlijk, gelukkig kwam hij daar een mooi Citroën truckje tegen om de pijn te verzachten.
Citro onbekend/overig

Edwin Hugen werkt bij Terberg in Hoogeveen, daar kwam Verweij onlangs wat moois brengen.
DAF XF105

Over Harald Meier zijn Scania had ik al eerder een blog gemaakt. Naar aanleiding daarvan kwam hij met wat extra info:

“Mein erster Hauber mit 2 Achsen und Hänger ist 24 Jahre alt. Mit diesem LKW bin ich 9 Jahre für Fa. Kooi und 3 Jahre für Moffett gefahren. Danach habe ich das Fahrzeug nach Schweden verkauft. Heute läuft der LKW in Schweden mit Palfinger-Werbung.

Mein zweiter Hauber mit 3 Achsen und Hänger ist 12 Jahre alt. Von 2002 bis 2008 bin ich für Fa. Kooi gefahren. Ab 2009 für Fa. Moffett. Ab Januar 2012 fahre ich für Fa. Terberg und verkaufe den Mitnehmstapler Kinglifter in Deutschland”

Afgelopen weekend stond Harald met de Scania op Nog Harder Lopik, waar hij de volgende foto’s maakte:
Scania meerdere
meerdere Scania’s
Scania T164
Scania T164
Scania R500
Scania R500 ~ Weeda


Iveco-Magirus club-van-vier
‘Ravo Rijder’ mailde een foto van een Iveco-Magirus met club-van-vier cabine.

Tot slot stuurde Paul Kingma me twee DAF foto’s:
DAF 95
DAF 95
DAF A1600
DAF A1600 uit 1965 van De Haan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *