Update voor Great Wall Steed


Great Wall Steed
Bij ons in Nederland verkoopt het Chinese merk Great Wall op dit moment nog geen auto’s, aan de andere kant van de grote sloot, in Engeland, is men inmiddels al weer twee jaar op de markt met de Great Wall Steed. Hoog tijd voor een facelift dus. het nieuwe model heeft standaard vierwielaandrijving en dubbele cabine. De kwaliteit is hoger en de auto is beter uitgerust, wat resulteert in een duizend pond hogere prijs. Wie er een wil hebben hoeft niet naar de grote autoboulevard aan de rand van de stad, daar zul je hem waarschijnlijk niet vinden. Great Wall heeft in Groot-Brittannië een netwerk van 50 dealers, stuk voor stuk kleinere werkplaatsen, geen onderdelen van grote concerns.
Great Wall Steed

Great Wall Steed

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *