Mercedes-Benz 1017 expeditietruck

Van BIGtruck collega Niels van Duijvenboden kreeg ik een aantal foto’s toegestuurd van een Mercedes-Benz 1017 Expeditietruck.

Deze staat te koop in Den Haag. Net de eigenaar gesproken. Wordt gek gebeld door handelaars voor de export. Maar hij wil hem kwijt aan een liefhebber. Aan de buitenkant beetje gedateerd maar aan de binnenkant helemaal nieuw.

iteraard heb ik daarop ook even contact gezocht met de eigenaar, die ook nog het een en ander te melden had.

Er zit wel een leuk verhaal aan deze wagen. Ben er vorig jaar met mijn zoon mee naar Afrika gereden. 6 maanden avontuur met de wagen waar je riant in kan wonen. Kijk eens naar deze link met blogs en filmpjes die mijn zoon vanuit zijn perspectief maakte. http://challenge.personaltouchtravel.nl/
De vraagprijs is € 39.500,–

Hij ziet er aan de buitenkant gedateerd uit maar daar is een reden voor. Een wagen die “te mooi is” valt erg op in ontwikkelingslanden. Te mooi kan verkeerde aandacht trekken. Gedurende onze reis hebben we ons altijd veilig gevoeld omdat niemand aan de auto heeft zitten morrelen of aangehouden. Die veiligheid was me meer waard dan een mooi uiterlijk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *